Η εταιρία

Ποιοι είμαστε;

H Βausch Health Ελλάδας αποτελεί μια σύγχρονη και καινοτόμο φαρμακευτική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα αγορά το 2005 και απασχολεί 67 εργαζομένους συνολικά. Δραστηριοποιείται στον χώρο του συνταγογραφούμενου φαρμάκου σε ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες, των προϊόντων OTC & φαρμακείου, των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της Δερματολογίας, ενώ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας. Ένα μεγάλο ποσοστό των προϊόντων που διακινεί παράγονται στην Ελλάδα.

Η εταιρία ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Βausch Health Companies Inc., με έδρα το Quebec του Καναδά και 22.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, εργαλεία και εξαρτήματα της Βausch Health αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξειδίκευσης και τεχνολογίας στον χώρο της Υγείας.

Το όνομα Βausch Health έχει προκύψει πρόσφατα όταν τον Ιούλιο του 2018 ο παγκόσμιος φαρμακευτικός όμιλος “Valeant Pharmaceuticals International Inc.” έλαβε την απόφαση να μετονομαστεί σε "Βausch Health Companies". Η εξέλιξη σε "Βausch Health Companies" αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και μια εύλογη συνέχεια στη διαδικασία της «μεταμόρφωσης» της εταιρίας.

Το όνομα “Bausch” ενσωματώνει την πλούσια ιστορία, την καινοτομία, το σθένος και την αφοσίωση μας στην Υγεία των ασθενών εδώ και 165 χρόνια, από την εποχή που ο John Jacob Bausch άνοιξε το πρώτο του κατάστημα με οπτικά προϊόντα. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αποτελούν τα θεμέλια, πάνω στα οποία στεκόμαστε σήμερα όπως και τον πυρήνα της ταυτότητάς μας.

Το όραμά μας στη Βausch Health  Ελλάδας είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων  με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτουμε, αλλά και να καταστούμε διαχρονικά ο έμπιστος συνεργάτης Υγείας. Πιστεύουμε ότι, η μετονομασία της εταιρίας μας θα μας κάνει ακόμα πιο άμεσους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς, δημιουργώντας μεγάλη αξία, με την οποία θα αναπτυχθούμε περαιτέρω ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, παραμένοντας ανταγωνιστικοί, και τώρα και στο μέλλον.

Το όραμα της Βausch Health

Το όραμα μας είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτουμε.

Είμαστε μια φαρμακευτική εταιρία που αναπτύσσει συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα φαρμακείου, ιατρικά σκευάσματα και εξαρτήματα σε θεραπευτικές κατηγορίες, όπως η Οφθαλμολογία, η Νευρολογία, η Δερματολογία και η Γενική Υγεία σε περισσότερες από 90 χώρες. Στην Ελλάδα τα πιο διαδεδομένα σκευάσματά μας είναι τα Biotrue®, Renu®, Niflamol®, Mysimba®, Procef®, Counterpain®, Ezixin®, Ocuvite®, Vidilac®, Artelac® & Dexamytrex®.

Κάθε μέρα 150 εκατομμύρια άνθρωποι, παγκοσμίως, εμπιστεύονται τα προϊόντα μας.

 

Improving people’s lives through our healthcare products.

 
 
 

 To όραμα της Bausch Health

Οι αξίες της Βausch Health

 Υπευθυνότητα
 
Σεβασμός
 
Αξιοπιστία
 
Αυθεντικά ως ΕΝΑ άτομο
 
Φροντίδα
 
Καινοτομία

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με το προϊόν ή θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους μας στην εταιρεία Βausch Health, παρακαλώ απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Βausch Health
Λεωφόρος Πεντέλης 53, 152 35 Βριλήσσια

Τηλέφωνο: 210 8108460
E-mail:: hellas.info@bauschhealth.com