Η εταιρία

Ποιοι είμαστε;

HBausch Health(μέλος του Ομίλου Valeant), ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005 και δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του Συνταγογραφούμενου Φαρμάκου, των προϊόντων OTC & Φαρμακείου, των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της επεμβατικής και μη επεμβατικής δερματολογίας και κοσμετολογίας και με ηγετική θέση στο χώρο της Οφθαλμολογίας. Απασχολεί 74 εργαζόμενους συνολικά και παράγει μεγάλο αριθμό των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Η Bausch Health με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, απασχολεί 17.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο. Είναι μια πολυεθνική εξειδικευμένη φαρμακευτική εταιρία που αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ασθενών και σε θεραπευτικές κατηγορίες όπως η δερματολογία, η οφθαλμολογία, η νευρολογία και τα επώνυμα γενόσημα. 
 

 To όραμα της Bausch Health

Οι αξίες της Βausch Health

 Υπευθυνότητα
 
Σεβασμός
 
Αξιοπιστία
 
Αυθεντικά ως ΕΝΑ άτομο
 
Φροντίδα
 
Καινοτομία

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με το προϊόν ή θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους μας στην εταιρεία Βausch Health, παρακαλώ απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Βausch Health
Λεωφόρος Πεντέλης 53, 152 35 Βριλήσσια

Τηλέφωνο: 210 8108460
E-mail: pharmaswissgreeceinfo@valeant.com