Γιατί Counterpain®;

 H Counterpain® είναι η Νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα που προσφέρει, χάρη στην μοναδική σύνθεσή της με 3 δραστικά συστατικά, άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, όπως πόνους της πλάτης, πιάσιμο της μέσης και της πλάτης,  πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις, στραβολαίμιασμα, πονοκεφάλους που οφείλονται σε υπερένταση των μυών του αυχένα,  πόνους στους μυς από υπερβολική κούραση ή άσκηση.

 Η Counterpain® απευθύνεται σε όλους όσους έχουν ή μπορεί να έχουν μυϊκούς πόνους: τους αθλούμενους, τους ανθρώπους που καταπονούνται από σωματική εργασία (αγρότες, εργάτες, πωλητές που είναι συχνά όρθιοι ή στο δρόμο, κτλ), τους ανθρώπους που καταπονούνται από σωματική κόπωση (γονείς που έχουν μικρά παιδιά και τα παίρνουν συχνά αγκαλιά, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, κτλ), τους ανθρώπους που έχουν κακή στάση σώματος (πχ, στο γραφείο, δουλεύοντας για ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους), τους ανθρώπους που από το άγχος, σφίγγουν τους μύες τους, και πολλούς άλλους! Με την Counterpain®, νιώθεις τη δράση μέσω της θερμότητας και της χαρακτηριστικής μυρωδιάς (του σαλικυλικού μεθυλίου), διώχνοντας τον πόνο.  

 Η Counterpain®, σε αντίθεση με τα Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη Φάρμακα, προκαλεί υπεραιμία χάρη στην αύξηση κυκλοφορίας του αίματος.

 Η Counterpain®, σε αντίθεση με τα Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη Φάρμακα, έχει πολλαπλούς μηχανισμούς δράσης ενάντια στον πόνο.

 Γιατί τα 44 χρόνια της Counterpain®, σημαίνουν 44 χρόνια ασφάλειας.

 H Counterpain® έχει μόνη κύρια αντένδειξη την υπερευαισθησία στα Σαλικυλικά. Δεν έχει αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα.

 Η Counterpain® απορροφάται αποτελεσματικά χάρη στην Μινθόλη η οποία βοηθάει στην διείσδυση των αναλγητικών-αντιφλεγμονωδών συστατικών (Σαλικυλικό Μεθύλιο και Ευγενόλη)¹ αλλά και το σαλικυλικό μεθύλιο το οποίο διεισδύει άμεσα στο δέρμα².

 Έναντι των Μη Στεροειδών Αντιφλεγμονωδών Φαρμάκων, η Counterpain® δεν έχει όριο χρήσης στο χρόνο θεραπείας. Εφαρμόστε την Counterpain®, μέχρι 2-3 φορές την ημέρα.

 H Counterpain® μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία αλλά και ως συνοδευτική θεραπεία για συμπλήρωση της βασικής θεραπείας και για μείωση της ανάγκης για συστηματική χορήγηση ώστε να μειώσει τις παρενέργειες των υπολοίπων φαρμάκων.

 H Counterpain® είναι μία μη λιπαρή κρέμα.

 H Counterpain® παράγεται στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας την Counterpain®, υποστηρίζουμε λοιπόν την Ελληνική οικονομία. 

 H Counterpain® προσφέρει άμεση τοπική ανακούφιση από τον πόνο, χωρίς ο ασθενής να χρειαστεί να επιβαρυνθεί άμεσα με Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη φάρμακα "Δρ. Ντούσιας Αριστείδης, Χειρουργός Ορθοπαιδικός Διδάκτωρ, Τμήματος Ιατρικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου".

¹ Menthol: A refreshing look at this ancient compound, Tejesh Patel, MD,a Yozo Ishiuji, MD,a and Gil Yosipovitch, MDa,b, Winston-Salem, North Carolina (J Am Acad Dermatol. 2007;57:873-8.)

² Topical penetration of commercial salicylate esters and salts using human isolated skin and clinical microdialysis studies, Sheree E. Cross, Chris Anderson & Michael S. Roberts, Br J Clin Pharmacol 1998; 46: 29-35.