Η εταιρία

Πιοι είμαστε;

Η Bausch Health Ελλάδας δραστηριοποιείται στον χώρο του συνταγογραφούμενου φαρμάκου σε ποικίλες θεραπευτικές κατηγορίες, των προϊόντων OTC & φαρμακείου, των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της δερματολογίας, ενώ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Οφθαλμολογίας, μέσω του brand Bausch & Lomb.

Η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό Όμιλο Bausch Health Companies Inc., με έδρα το Quebec του Καναδά και 22.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, ενώ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Τορόντο. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατρικά εργαλεία και εξαρτήματα της Bausch Health, αποτελούν προϊόντα υψηλής ποιότητας, εξειδίκευσης και τεχνολογίας στο χώρο της Υγείας.

Το όνομα BAUSCH Health έχει προκύψει πολύ πρόσφατα, όταν τον Ιούλιο του 2018, ο παγκόσμιος φαρμακευτικός Όμιλος, “Valeant Pharmaceuticals International Inc”, έλαβε την απόφαση, να μετονομαστεί σε “BAUSCH Health Companies”. Το όνομα “Bausch” ενσωματώνει την πλούσια ιστορία, την καινοτομία, το σθένος και την αφοσίωση μας στην Υγεία των ασθενών, εδώ και 165 χρόνια, από την εποχή που ο John Jacob Bausch άνοιξε το πρώτο του κατάστημα με οπτικά προϊόντα. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αποτελούν τα θεμέλια, πάνω στα οποία στεκόμαστε σήμερα, όπως και τον πυρήνα της ταυτότητάς μας.

To όραμά μας στη “BAUSCH Health Ελλάδας” είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτουμε, αλλά και να καταστούμε διαχρονικά ο έμπιστος συνεργάτης Υγείας. Πιστεύουμε ότι η μετονομασία της εταιρείας μας, θα μας κάνει ακόμα περισσότερο άμεσους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς, δημιουργώντας μεγάλη αξία, με την οποία θα αναπτυχθούμε περαιτέρω ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, παραμένοντας ανταγωνιστικοί, και τώρα και στο μέλλον.


  
 

 To όραμα της Bausch Health

Οι αξίες της Βausch Health

 Υπευθυνότητα
 
Σεβασμός
 
Αξιοπιστία
 
Αυθεντικά ως ΕΝΑ άτομο
 
Φροντίδα
 
Καινοτομία


Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με το προϊόν ή θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους μας στην εταιρεία Βausch Health, παρακαλώ απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Βausch Health
Λεωφόρος Πεντέλης 53, 152 35 Βριλήσσια

Τηλέφωνο: 210 8108460
E-mail:: hellas.info@bauschhealth.com