Η εταιρία

Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Bausch and Lomb.  

Μια φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσει συνταγογραφούμενα φάρμακα, ΜΗΣΥΦΑ, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής, για την Οφθαλμολογία από το 1853 και τη Γενική Υγεία, σε περισσότερες από 90 χώρες. Καθημερινά, μας εμπιστεύονται 150 εκατομμύρια άνθρωποι γιατί είναι στη φιλοσοφία μας να στηρίζουμε την κοινωνία για μια καλύτερη ζωή.

To όραμά μας στη “Bausch + Lomb” είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτουμε, αλλά και να καταστούμε διαχρονικά ο έμπιστος συνεργάτης Υγείας. Πιστεύουμε ότι η μετονομασία της εταιρείας μας, θα μας κάνει ακόμα περισσότερο άμεσους, ουσιαστικούς και αποτελεσματικούς, δημιουργώντας μεγάλη αξία, με την οποία θα αναπτυχθούμε περαιτέρω ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, παραμένοντας ανταγωνιστικοί, και τώρα και στο μέλλον.Dexamytrex
Countercool To όραμα της Bausch + Lomb

Οι αξίες της Βausch + Lomb

 Υπευθυνότητα
 
Σεβασμός
 
Αξιοπιστία
 
Αυθεντικά ως ΕΝΑ άτομο
 
Φροντίδα
 
Καινοτομία

Εάν έχετε κάποια απορία σχετικά με το προϊόν ή θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους μας στην εταιρεία Βausch + Lomb, παρακαλώ απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Βausch + Lomb
Λεωφόρος Πεντέλης 53, 152 35 Βριλήσσια

Τηλέφωνο: 210 8108460
E-mail: hellas.info@bausch.com