ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ!

Στη γραμμή της εκκίνησης του πρώτου αγώνα Λεωφόρος Δρομέων, στέκεται από σήμερα, η Νο1 θερμαντική αναλγητική κρέμα στην Ελλάδα, Counterpain® και η φαρμακευτική εταιρεία, Valeant PharmaSwiss Hellas A.E., ως Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης! 

Η Counterpain® , ως ένα καταξιωμένο προϊόν στη δρομική κοινότητα, ενστερνίζεται τις αξίες και υποστηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με ποικίλους τρόπους.

Ως Χρυσός Χορηγός του 1ου αγώνα "Λεωφόρος Δρομέων”, ελπίζει να συμβάλλει ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τη χαρά της άθλησης αλλά και να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους, υιοθετώντας ένα υγιή και σωματικά δραστήριο τρόπο ζωής. 

Η κρέμα Counterpain® παραμένει, εδώ και 45 χρόνια, δίπλα στους αθλητές και στους αθλούμενους όλων των σπορ, προσφέροντας ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους. Με την ευκαιρία αυτή, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι  η Counterpain® θα συμμετάσχει την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου στους αγώνες της  “Λεωφόρου Δρομέων” με τη δική της ομάδα!

Επίσης, όπως σε κάθε αθλητική διοργάνωση που συμμετέχει,  η παραγωγός εταιρεία της Counterpain®, Valeant / PharmaSwiss Hellas, θα διαθέσει ένα σημαντικό ποσό, υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια , «Φλόγα».