Τι είναι η Counterpain® και πως ενεργεί;

Η Counterpain® είναι μία αναλγητική κρέμα στην Ελλάδα, για άμεση ανακούφιση του μυϊκού πόνου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο, στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής του πάσχοντα.

Τριπλή σύνθεση - Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα - δοκιμασμένη ασφάλεια

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό 3 δραστικών, φυτικής προέλευσης, συστατικών (Σαλικυλικό Μεθύλιο, Μινθόλη, Ευγενόλη), η Counterpain® προσφέρει αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ανακουφίζει και καταπραΰνει άμεσα τους μυϊκούς πόνους για να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας (εργασία / άθληση), κάθε μέρα χωρίς περιορισμό. 

Κάθε 10gr περιέχουν:

  •  Σαλικυλικό Μεθύλιο                1,0gr
  •  Μινθόλη                                   0,54gr
  •  Ευγενόλη                              0,13gr

 Το Σαλικυλικό Μεθύλιο έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση αναστέλλοντας την παραγωγή προσταγλανδινών, που είναι υπαίτιες για τη δημιουργία  της φλεγμονής  και του πόνου, αλλά και προσφέροντας αγγειοδιασταλτική δράση, αυξάνοντας την ιστική αιματική ροή και τη θερμοκρασία των ιστών. Η υπεραιμία και η αγγειοδιασταλτικά δράση συμβάλλει στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος το οποίο προκαλεί μείωση του pH, παράγοντας ο οποίος συμβάλλει στο μυϊκό πόνο.

 Η Μινθόλη έχει αναλγητική δράση  και προκαλεί τοπική αγγειοδιαστολή που βοηθάει στην ταχύτατη απορρόφηση των υπολοίπων δραστικών συστατικών.

 Η Ευγενόλη έχει αντιφλεγμονώδη και αναλγητική δράση.

Δρα από την 1η κιόλας επάλειψη

  1. Ανακούφιση του πόνου μέσω υπεραιμίας & θερμότητας
  2. Ταχύτατη απορρόφηση & αποτελεσματικότερη δράση
  3. Αντιφλεγμονώδη δράση χάρη στο σαλικυλικό μεθύλιο και την ευγενόλη.

Η Counterpain® είναι γνωστή κρέμα για την αντιμετώπιση πόνων όπως:
 Πόνους της πλάτης
 Πιάσιμο στη μέση και τη πλάτη
 Πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις
 Στραβολαίμιασμα
 Πονοκεφάλους που οφείλονται σε υπερένταση των μυών του αυχένα
 Πόνους στους μυς από υπερβολική κούραση ή άσκηση

Η Counterpain® είναι μη λιπαρή οπότε δεν λεκιάζει τα ρούχα.
Η Counterpain® μπορεί να χορηγηθεί:

  • Ως μονοθεραπεία
  • Σε συνδυαστική θεραπεία. H Counterpain®  μπορεί να χορηγηθεί σε ασθενείς που δεν αντιδρούν ή δεν επιθυμούν συστηματική χορήγηση ή στους οποίους αντενδείκνυται η συστηματική χορήγηση & για αποφυγή παρενεργειών και διατήρηση της δυνατότητας χορήγησης αποτελεσματικότερων ουσιών.

ΠΟΝΟΙ ΜΕΣΗΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή της ζωής τους είναι πιθανό να παρουσιάσουν πόνους στη μέση. Αυτοί οι πόνοι της μέσης (οσφυαλγία) τις περισσότερες φορές οφείλονται σε έντονη προσπάθεια που καταβάλλεται με λανθασμένη στάση του σώματος κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες, όπως:


Το μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων οσφυαλγίας υποχωρούν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα μετά την κατάλληλη αντιμετώπιση. Αυτά τα περιστατικά είναι γνωστά ως περιστατικά οξείας οσφυαλγίας. Μόνο ένα μικρό ποσοστό οφείλεται σε συστηματική ασθένεια και γι' αυτό χαρακτηρίζονται ως περιστατικά χρόνιας οσφυαλγίας.

Στην αντιμετώπιση όλων αυτών των καταστάσεων οσφυαλγίας, αλλά και σε άλλα περιστατικά πόνων στους μύες και στις αρθρώσεις, ενδείκνυται η χορήγηση φαρμάκων τοπικής εφαρμογής.

Η Counterpain® είναι ακριβώς ένα τέτοιο φάρμακο τοπικής εφαρμογής, η οποία χάρη στη μοναδική ΤΡΙΠΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ της διεισδύει και δρα άμεσα. Έτσι προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από όλους τους τοπικούς πόνους, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς προβλήματα.

ΠΟΝΟΙ ΑΥΧΕΝΑ, ΩΜΟΥ, ΠΛΑΤΗΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάποια στιγμή της ζωής τους είναι πιθανό να παρουσιάσουν πόνους στον αυχένα, στον ώμο και στην πλάτη. Αυτοί οι πόνοι του αυχένα (αυχεναλγία) και της ωμοπλάτης (ραχιαλγία) τις περισσότερες φορές οφείλονται σε έντονη προσπάθεια που καταβάλλεται με λανθασμένη στάση του σώματος κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες, όπως:Το μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων αυχεναλγίας ή/και ραχιαλγίας υποχωρούν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα μετά την κατάλληλη αντιμετώπιση. Αν δεν δοθεί η κατάλληλη προσοχή σε ένα πόνο του αυχένα ή της ωμοπλάτης, τότε μπορεί να έχουμε βαθμιαία εξέλιξη σε μία χρόνια πάθηση. Στην αντιμετώπιση όλων αυτών των καταστάσεων αυχεναλγίας ή/και ραχαλγίας, αλλά και σε άλλα περιστατικά πόνων στους μυς και στις αρθρώσεις, ενδείκνυται η χορήγηση φαρμάκων τοπικής εφαρμογής.
Η Counterpain® είναι ακριβώς ένα τέτοιο φάρμακο τοπικής εφαρμογής, η οποία χάρη στην μοναδική ΤΡΙΠΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ της διεισδύει και δρα άμεσα. Έτσι προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από όλους τους τοπικούς πόνους, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς προβλήματα.

Μύρισε τα δραστικά συστατικά της, Νιώσε τη θερμότητα, Δες το αποτέλεσμα

Η μυρωδιά της Counterpain® θυμίζει τόσο το άθλημα όσο
… την χαρακτηριστική μυρωδιά της μπάλας του Basket για αυτόν που κάνει μπάσκετ
… την χαρακτηριστική μυρωδιά του λάστιχου και του στρώματος για αυτόν που κάνει Pilates
… την χαρακτηριστική μυρωδιά των γαντιών του μποξ για έναν πυγμάχο
… την χαρακτηριστική μυρωδιά της μοκέτας στο 5x5 για έναν ποδοσφαιριστή
… την χαρακτηριστική μυρωδιά του χλωρίου της πισίνας για έναν κολυμβητή
… τον ιδρώτα μας, το σφίξιμο των μυών μας, το αναψοκοκκίνισμα μετά από έντονη άσκηση
… την χαρακτηριστική μυρωδιά της φρεσκοποτισμένης γης για τον αγρότη
… την περηφάνια και ευεξία που προσφέρει η άθληση σε κάθε αθλούμενο 
… την περηφάνια που προσφέρει η αποτελεσματική δουλειά σε κάθε εργαζόμενο